сряда, 3 август 2016 г.

Молба от биологичната майка - Николинка Топалова към всички БМ

Молба от биологичната майка - Николинка Топалова 
към всички БМ
______________________________________________

"Здравейте приятели ! Днес искам да се обърна към всички БМ и да ги помоля за една дискусия, да ги помоля да преосмислят своят живот. Искам да ви помоля да не забравяме, че както сме родили сегашните си деца, така сме родили и другото, което сме изгубили.

Искам да ви помоля да помислите и да се решите да търсите децата си открито, да споделите с вашите семейства болката, която носите в себе си. Може и да се разсърдят, но със сигурност ще ви простят и подкрепят, защото ви обичат.

Нека обобщим какво искат осиновените деца. Искат да открият произхода си, да се видят с БМ поне веднъж, искат да знаят дали съжаляваме за случилото се преди години. Много ли е според вас? Според мен не е много. Ние БМ, даваме ли си сметка тези деца, колко са по-благородни и добри от нас?

По-благородни и добри, защото въпреки всичко те са ни простили, отворили са си сърцата за нас. Толкова ли е трудно да изречем думичката "прости ми"? Толкова ли е страшно да поискаме прошка, да разкажем на семействата си и да ги помолим да ни разберат и подкрепят, толкова ли е сложно и трудно да бъдем себе си, толкова ли е трудно да живеем живот без лъжи и тайни? 

Не, не е трудно и невъзможно, стига да го желаем наистина! Ще попитате какво ще се промени, ако го направим? Ще ви отговоря. Ще дишаме свободно, без да ни е страх, че случайно нашата така добре скрита тайна, може да излезе наяве. Ще спечелим разбирането и подкрепата на семействата ни, защото те ни обичат и ще ни разберат. Уважението на тези невинни изгубени деца, че въпреки страха, който носим в себе си, сме намерили начин да се изправим и признаем грешката си.

Какво по-хубаво от това да има спокойствие и нормален живот, нормални човешки взаимоотношения между всички! Моля ви да помислите, коментирайте, нека направим една дискусия в името на доброто, което заслужават тези деца! Трудно изглежда поради страха, страх от това как ще реагират семействата ни!

Ще ни подкрепят, защото всеки подкрепя и уважава истината! Нека бъдем себе си, нека докажем, че имаме сърца! Не е трудно да кажем ПРОСТИ, не е трудно да живеем без лъжи и тайни! Нека има щастие за всички! Глупаво е да се подменя закона, да ни влачат по шест месеца по психолози, ние не сме луди, нито пък ще ни е по-лесно да разговаряме пред някакви социални, които ще дебнат всяка наша дума, ще я изопачават, както на тях им е изгодно и накрая може и луди да ни изкарат!

Нека не позволяваме на трети лица да се месят между нашите отношения с изгубените ни деца! Нека не позволяваме да изкарват нашият живот на показ и достояние пред всички, че и да печелят от нашата болка! Моля ви, нека всяка БМ прочете написаното от мен и нека всяка си отговори по съвест! Моля всички за размисъл, докато не са подменили закона и стане късно, тогава няма да има връщане назад!

Благодаря ви!

Николинка Топалова 

Няма коментари:

Публикуване на коментар